Missie

De impact van kennis en informatie is enorm in het Nederland van nu. Iedereen heeft een mening en je moet er altijd maar wat van vinden. Maar hoe deel je kennis en informatie door communicatie met verschillende groepen in die veranderende samenleving? Hoe brengen organisaties hun opinie en ambities scherp en helder over het voetlicht? En hoe kun je de interne communicatie binnen je bedrijf versterken? Het zijn vraagstukken waarvoor Tuhuteru en Partners strategieën en campagnes ontwikkelt en die effect sorteren. Inspirerend, praktisch, leerzaam en appelerend.
Wij coachen professionals, bestuurders en politici om met hun communicatie - ook in de media - begrijpelijk en herkenbaar te zijn. Dus hoe gebruik je zo goed mogelijk je taal, welke rol pak je in het debat, hoe regisseer je de beeldvorming? Wij zijn van oorsprong radio- en televisiemakers en maken diverse audiovisuele producties.

Wat doen we nog meer? Nou, de ondersteuning van de overheid, organisaties en bedrijven die met culturele diversiteit aan de slag zijn. Intern maar ook in de externe communicatie. We adviseren, coachen, doen (markt)onderzoek en zetten per definitie in op herkenbare communicatie. Bovenal investeren we in inlevingsvermogen. Want daarmee begint het.